håret

vårat spexfoto kommer bli ett FIASKO!.. sjuukt fult. de kommer se ut som att va e fett wanna be student typ fast utan mössa och med blommor i handen ist för sprit.
SKOJJIGT KORT..

nej men seriöst nu va, mitt hår..jag typ gillare, får de bara växa liite till så kommer jag typ älska de, och färga det en gång till. haha. fett fail, färgen räckte typ inte till hela håret så har masa blonda/grå slingor typ. FIIINT ;) HAHA :))

 


NU!

OCH JOO..jag grät NÄSTAN, fast jag ville att hon skulle kippa av de. DE VA JU MITT HÅT LIXOM :( DE VÄXER UT IGEEEN :D :D

nu snart ska jag nog hämta klänning till i morron vid sparvis och visa henne min frills, haha. de skojjiga i det hela va att ingen visste att jag skulle klippa eller färga. BUSIII.

PUSS

.


NU HÄNDA DE GRAJJ !


okejokejokej

sitter i ridkläder och ska till skolan. känns NÅÅGOT konsigt men fan vad gött med ridning på schemat :)!
ska väl dra typ så här kvart i eller nåt och har iinget att göraa -.-'

MEN JAG E GLAD IAF! :) HIHI

pussss

fan

jag skakar.

sjuuuukt nervös.

satan

FANFANFANFAN, hur kan man va så jävla dum i huvet!? jag hatar mig själv just nu.

krogen va skoj..såg han, börja grina fett. hade kul. träffa han, ångest typ, grät, det blev värre. kom hem 20 över fem, gick i fett med åska och piss regn. kvällen kunde gått bättre.

och vad har jag i mitt huvud idag? inte ens en liten gnutta med något vettigt, bara det. FANFAAAAAAAAANFAN. satan. varför gjorde jag så för? varför i helvete stoppade jag inte mig själv!? för att jag vet att jag hade ångrat mig idag, men det gör jag ju nu med!?,hur ska man då göra? men det är iaf EN sak jag inte ångrar.
fan vad det lukar han.

ö

TIHII, va ute och red med lillen förut vid tolv. JAA PRECIIS, de va  bara att dra fram alla refelxer och mojs, pannlampa blev de till och med. fett goos :D

bild på starri får ni se i morron, HAN VA BA SÅÅ SÖÖT :D

JAA ANNARS DÅ? TAGGAD SÅ IN I HELVETE, annars inget. KROGEN I MORRONN MED MASSA FINT FOLK :D ..ska upp vid tio, rida tre hästar, last träna donna, SOVA, fixa, SUPA, krogen. (däcka)..haha, neej men faan vad jag e TAGG :D

GOD NATT FOLK. PUSS

JAG VET

NU HAR JAG BESTÄMT MIG! jag vet vad jag ska göra med mitt hår. JAG SKA GÖRA DE TYP NU, eller snarast möjligt, innan jag ångrar mig.

KOMMER ÅNGRA MIG SAMMA DAG ! MEN SKIT SAMMA, DE KAN BLI BRAA JUUH :)
eller? nej nu vet jag inte..ÄÄH, RINGER MONICA I MORRON O BOKAR TID IAF :)
eller ska jag de?


JOO HEJ snyggt hår!? säg nån gång som det är ful lixom.

SKIT SAMMA, de blir som de blir.
de e iaf en sak som jag vet PRECIS hur jag vill ha de..dröm vidare lixom, och nu går inte de som jag hade tänkt att jag skulle göra, de ba sket sig totalt, TUR MAN HAR FACEBOOK.
tänk om jag hade gjort det jag tänke utan att veta att de är som det är.,hade dödat mig själv eller något liknande tyyps!

TAGGA KROGEN PÅ LÖRDAG! fint folk ska mee :)
vet PRECIS vad jag vill ha på mig men FATTIG som man är funkar det ju inte riktigt så..SÅ FÅR KÖRA PÅ MIN RESERV PLAN :)







HHI, tänk de du. fast kanske har en reservplan till fast vet inte hur dom braxen ser ut och om dom passar, haha :)

BTW..FUCK FOLK. hata!

HEJ DÅ

!

ooj herre gud, känns som de va en evighet sen jag red donna, FAAN vad hon är bäst! PUSS PÅ HENNNE

saknar

blev lixom inte som planerat

bliev inte bakis idag MEN ska förmodligen på krogen nästa onsdag med fell, eve och linda :) DÅ BLIRE BAKIS!

krogen på lördag med fell. SKOJJSIGT..funderar på om gute verkligen är stängt? BAJS isf, jag vill gå på GUUTE, inte HP -.-' fuck GUTE.

FÖRSTA DAN I SKOLAN..SÖG BALLE IAF! faan vad tråkigt de va, den enda kuliga va att träffa alla igen..eller vissa iaf. dom flesta vi kul :) FICK LÅNA MAJELICAS AASIT FETT BALLA SKOOR IDAG :D :D ..hej skavsår!

feeett coola!

NU SKA JAG UT OCH RIDA MED LISA! .,hon ska rida starri och jag donna med mitt nya sjuukt snygga schabrak som jag fick av LILLEN :D :D

ÄLSKA !

NEJ HU, de e väl dax o byta om o fixa maten till hästarna innan vi ska rida, BARA FÖR INFORMATIONENS SKULL :) puss!

galtis

helt totalt random så drog jag ut till burgsvik igår o ba CHILL ME DILL, drog hem, red och nu ska jag ut till burgsvik och hämta felicia för ikväll SÅ SKA DE SUPAS! :D vi ska nämigen gå baiks till skolan i morron har vi planerat ;) :) haha! kommer ångra mig i morron men de e en annan sak :)

NU MÅSTE JAG SKYND MI :) PUSS HAAJ! vi ska btw galta också :)

nu så där helt random bara

så ska jag dra till burgsvik..min chips får åka med. och min pizza så jag har frukost :) haha, och en cola. HEJ GALT'N!

fick för övrigt ihop pengar till krogen i fredags, haha. SKA FAN BBLI RÖJJ PÅ LÖRDAG!
neej, nu ska jag skynda mig till fell ♥

PUSS HEJ!


JAG tycker iaf att vi e fina!

s

de e iaf en sak jag aldrig ska göra om!


JAG VILL TILLBAKA TILL STOCKHOLM!

N

jaa hu ja, då fick man onödigt vetande ikväll då.

ohh

SKULLE BARA SÄGA att jag ska städa mitt rum nu. tänkte lixom berätta för er hur duktig jag är :) TIHI, har vart hemma sen typ..halv fyra och mitt rum ser redan ut som satan? haha. PLUS att jag har sovit två av dom timmarna och vart inte hemma en timme. DUKTII :)

FAST OOJ. näe, nu hamnade jag på att ladda hem låtar, så jag städar sen senare ;) haha, PUSS


stockholm

jaa hu jaa, min vanliga otur.
satte mig på tåget när jag gått av båten, en snubbe har blivit påkörd av tåget som gick innan så tåget gick inte dit vi skulle, fick ta buss emn tanten öppnade inte dörren -.-! ojojoj vad sur jag va. haha, palla att de har vart något som gåt fel VARKJE gång vi har åkt någon stans, FÖRUTOM IDAG NÄR JAG SKULLE TILL BÅTEN..såklart, tyckte de kunde vart fett med krångel så jag missa båten, woopsi typ.!

VILL TILLBAKA TILL MARIIIIE, de va lixom skojj!

HAHAHAH, stod inne på typ apoteket och luktade på något mojs som va där, och så höll jag burken liiite snett när jag skulle öppna den så ba, SPLÄCH..HEHEHEH, wooops

de va mer än de ser ut på bilden, typ bara så här halva burken :)

aningen pinsamt. HEHEH.!
hittade fiiina grisar också :D


OCH EN SJUUKT SNYGG TAVLA. jag ba ville ha den och sätta över min säg, skulle va aaaaas snyggt! MEN sen slog mig tanken..hur FAN skulle jag få hem den!? sen hitta jag en ännu snyggare! fast den va typ likastor som jag så jag baa typ, njaa "/ haha

asså..jaa vad har vi gjort? inte ett skit typ, MEN JAG HAR IAF HAFT SJUKT KUL och jag saknar MARIIIE!!
och jag har faktist inte tänkt ett enda jävla skit på de där, :D så jäävla välbehövligt att åka här ifrån ibland asså..mann blir ju rubbad i huvet här :)

NU SKA JAG AGERA FYLLECHAFFIS TYP SNART. PUSS HEJ, och en fin bild på fells zipperall! :)

båtresan dit var förövrigt aaas kulig,
hem sög ju, en timme var som tre.
PLUS att jag lämnade marie, INTE KUL.
PUSS

stockholm

konstig dag.

skit samme typ :) har iaf ridit tre hästar, smörjt alla träns och två sadlar. duktiii :)

bokade biljett i morse, åker till stockholm i morron och kommer hem på fredag :D wiiii, ska bli så jäävla sköönt o komma här ifrååån!!
bara massa skit o graj som prejar sig fram nu, FETT SKÖNT O KOMMA TIL MARIE. haha, världens goaste humur, med henne har man fan inte tråkigt iaf :D

MEN NU SKA JAG BÖRJA PACKA. kan va dax för de. måste ännu duscha..och fixa benen. jaajaa, de fixa si, jag kan ju sova på båten..fast NEJ, FÖR FELL SKA ÅKA SAMMAAAAAAA :D :D WIIIIE, tre timmar med fell på en tråkig gammal båt..kan bli sjukt kul de här :D

NAJ HU, puss typ


då & nu är inte samma sak

OKEJOKEJOKEJ.
starri blir kvar ett tag till. jag åker nog till stockholm på måndag, kommer hem natten till fredagen och FAAN vad sköönt att lämna ön. komma på andra tankar och BARA CHILLA FETT MED MARIIIIE!

fan.fan.fan.vad.jag.hatar.det.här.
den känslan jag har heela tiden. att något fattas.
jag vet vad det är men kan inte göra någor åt det.
bara hoppas på att det försvinner.

när man va liten va allt så lätt. man önskade sig saker och fick det man ville.
varje gång jag såg ett stjärnfall, eller asså vid varje tillfälle man fick att önska sig något så önskade jag mig samma sak. varje gång. och gissa vad, för lite över ett år sen slog det in, jag fick det jag hade önskat mig sen jag gick i tvåan. om jag inte har räknat heelt åt helvete så fick jag det jag ville efter åtta år. det lönar sig att önska. så det är precis vad jag gör nu, jag önskar verkligen att det var som då. som för exakt ett år sen. då var jag världens lyckligaste. allt jag vill är att det ska vara som !

och så drömde jag typ en hemsk dröm..fast den va typ underbar, vi va tsm.. FAAN

god natt

det är fan inte lätt

äkta kärlek tar aldrig slut


starriiiiiii

JAG VILL INTE ATT HAN SKA ÅKA HEEM :(
sataan vad jag kommer saka han dåå :O och jag ar lixom bara haft han en månad, brukar inte fastna SÅÅ lätt för hästar :oo

asså jag e SÅÅ taggad på att göra en till tatuering. jag ba vill verkligen deee:o :D


..OCH ta hål i tungan!! och jag älskar mitt hål i naveln, och min tatuering. haha, MEEER :D  såå jäävla snyggt!

åt upp fells pizza nyss, faan vad äcklig den va, bättre än inget gissar jag påå :))
jag e lixom aas hungrig, ont i huvet, trött..MÅSTE rida, skooojj :) extra skoj när donna har stått i en vecka också, mm..kommer typ strypa henne, HEHEHHEHEHEEEEE.

och så dödar jag kärringen om han tar hem starri idag !!

OCH SÅ ÅKER JAG NOG TILL STHLM PÅ MÅÅNDAG :D :D ska bli såå skönt o kommer ifrån den här inavlade ön ett tag :)
tihii, aii äta NÅGOT GOTT och rida. PUSS

whää

fett häärlig dag :) staan med min sparv och så ba hem o riida starri en mini liten sväng :) hans ägare kommer o rider han i morron och ska typ se om han e bra och ska typ kanske ta hem han :(

och igår, eller aah i natt så ba börja de åska som FAAN och så börja de PISS REGNA så jag åkte ut i staleet o satte på CETNEAR täcke, när jag kom ut nu ikäll så hade ELLEN de på sig :o jag typ ba whaat!? jag trodde jag typ va så dum i huvet och hade satt på de på fel häst men när jag tog av henne täcke så fattade jag varför hon hade de på sig :o
hon hade ett stoort fett jävla sår runt heela savnsen :o de köttigt men vad faan har hon gjort lixom :o

VAD I ELVETE HAR HON GJORT LIXOM!? :O

men eftersom de inte va köttigt så tog jag inte på socatyl utan velade  mellan blå spray och..vad de nu heter, typ käre salva. men tog på hud och karledssalva och sen blå spray, SÅ JÄVLA SNYGGT!

ELLEN ÄR FÄRGKLICKEN I HAGEN! såå sööt!

jahaa, annars dåå? nej inte så mycke. tog just sönder min mobil bara, fiint -.-'' är seriööst i STORT behov ev en nyy. BAJS RAA.

aii GOT NATT fan :)

haha, totalt random bild
på mongis! ♥

kan inte fatta att jag säger det här men..jag saknar skolan litegrann

mm, gos

haha, palla att de börja regna nnär vi hade typ 15 min hem, och när jag hoppade av och skulle gå in så slöt de, KUUL, kul lixom -.-'

och de är TYVÄR så attt jag typ saknar igen. BAJS.

nej men förträng. göm de, glöm de, de blir bäst så :)
OCH JAG ÄR AAS TRÖTT SÅ NU SKA JAG SOOVA :)


glöm inte det!

god natt


ojojoj jäävlar

haha, asså faan vad kul igåår! vill gör ooom! :o hhaa, shiiet vad kul :D
aajo de fanns ju dom studer man hade lust att strypa en också men baajs då, va e de o bry si om daa? :D
faan va  skojjsigt de vaa :D

fell har precis åkte hem, hon va sist kvar utav 7 pers, haha.
åkte till stånga när jag vaknade och aah..mådde ju JÄÄTE braa med :)) haha, åkte hem till fell och drog till ica för vi skulle galta oss :)



jo hej galt'N, älska jelzin flaskan!

haha, jaa och smart i huvet som jag är så har jag lovar lillen att riida med henne idag, ÄVEN om de regnar..KUUL :) och nu vill jag ha pizza men den har mamma ätit upp :o satN


döör en smula

neej jag får la dra ut i stallet o fixa innan jag ska rida, SÅÅ GOS -.-! men dom mååste hållas igång juu, faan. haha. NEJ MEN SERIÖST,  SJUUKT KUL IGÅR SÅ PUSS PÅ FOLK :)

TAGGAAAAD

asså jag är såå in i helvetes taggad till ikväll! whää. fell kommer snart :D
ojj jäävlar vad KUUL de ska bli. typ..om man nu kan kallade de de men joo.."för fest" vid miig, min sparv slutar typ kvart över nio så hon kommer nog hit då tror jag..eller? joo de hoppas jag, åker dit nån gång, min mamma köör :D HAR SIKIGT SJUUKT JÄÄVLA KUL och hem.. haha!

va där igår med, va inte meninegn att jag skulle bli full mn joo visst va, de blev ja dee :) haha.

och så kan jag ju tillägga att angelica va nykter och körde..eller?

haha, tagggad iaf! :D

ajjo, allmänt då., joo jag va på kubb vm hela dagen igår och fick väärldens finaste bränna..hmm! sen kom hovslagaren och fixade hästarnas fötter så alla är ömma i hovarna idag och kan inte ridas..idag heller, heheheeee. förutom donna  men palla rida så jag longerade :) hihii,
ska väl hämta fell vid bussen snaart sen duscha, sen köööör vii. då saatan :)
MEN VI SES VÄL IKVÄLL? braa PUSS/S

OCH JOO EN SAK TILL. köp starri!




världens finaste kille tillsalu!

whää

haha, ojoj jäävlar vilken sjuukt härlig dag igåår.
så fucking skönt att ha typ en dag hit i dit utan att va i stallet!

men seriöst, igåår, haha. åkte till stan med fell och henne syster, fell shoppade och så skulle dom hämta en..NÅGRA saker. OCH JAG FICK MIN ÄLSKADE, EFTERLÄNGTADE SIESTA MACKA. hahaha! har ju tjatat om den skiiten hela satans sommaren. haha. fan va jag blev sugen på de nuu då :o..bajs

saknar Alicia också!

MEN ÄNDÅÅ. igår kväll va väl inte üüüber kul kanske men jag hade kul lixom :) HAHAH, iaf på hemvägen! och mm juste.."jag däckade", haha, PEDOOOO!

OCH..man kan fan inte ha tråkigt i stan med dom brudarna! haha, så jävla goa!
allt som behös är en bil, en kamera och systrarna norman så e de kirrat ;) HAHAH,
fell: sätt upp benet på bilen så där sexigt du vet..
majelica: sexigt? är det här sexigt?
fell & jag: HAHAHAHA!
majelica: vadåå?
MODELL NÄSTA ;) hahahah!

nej hu, nu ska jag byta om, sitter ännu i häst kläder foo satan sen ska jag drickaaa, gottigott :) men ba liite, ska inte leka alkis ikäll :)

OCH SAAATAAN, DE E HELT SJUUKT VAD JAG E TAGGAD TILL PÅ LÖÖRDAG :D :D :D :D :D! ojojoj!
i morron kväll ska jag köra så åker väl där förbi och kollar om de e någe draag :) men LÖÖRDAG. whää, satan vad kuuuul :D :D :D :D!!

och alla inlägg blir alltid så långa :o ..fattar inte för jag har lixom inget att skriva om engentligen :o..AII HU.
eller joo, en sak till. donnar har nu förstört  tre par benskydd på två månader så ska beställa nua som FÖRHOPPNINGSVIs är extremt bra kvalité på så dom inte går sönder :) betäller två par dirr ifall att om lixom ;) TIHI. PUSS PÅ RÖÖVEN/SS

j

haha, seriöst. palla folk! hästarna dirr

feliiiiicia sen, jävla söt människa det där!

.

och förresten cajsa, du kallade mig idiot, är det okej då? jo du ttycker det för det kom från dig, haha. patetiskt bara :)

OCH EN SAK TILL, jag kollar i spegeln varje dag, hihi :)

haha!

hahah, ojojoj jag döör vad kul de här är! hahahahhahah! seriöst jag sitter och garvar åt er bara :)

nej mitt självförtroende är inte på topp men jag kan iaf höra skit utan att ta åt mig, väx upp och skaffa er ett liv :D vem är det som sitter bakom en datorskärm och är kaxig? haha, jo det är NI, jag garvara bara :) jag säger det jag tycker för att du inte ska skämma ut dig mer cajsa, :) anmäl mig om du vill, haha. vet inte ens varför jag har bloggen så gör du det du lilla gumman, jag bryr mig inte :) hihi
och förresten, det är ju bara att skaffa en nyyy, VAD SKA DU GÖRA ÅT SAKEN LIXOM!? :D

varför

seriöst VARFÖR i helvete skapar men en blogg, lägger ut SKIT KASSA filmer på sig själv när man sjunger och sen inte kan ta när folk säger att man är dålig!? VADÅ NOLL SJÄLVFÖRTROENDE. har man en blogg vill man att folk ska läsa den..eller hur? varför då ta åt sig utav alla jävla SKIT KOMMENTARER? vad har man då för jävla dåligt självförtroende?
okej, varför sitta och kommentera massa skit i andras bloggar när man inte ens känner dom MEN lägger man upp saker, visar sig själv, och går ut med vem man är så vad fan, LÄR DIG TA EMOT KRITIK OCH MOTGÅNGAR.

lär dig av kissie säger jag bara. visst jag själv är knappast något fan utav henne men hon har lärt sig att inte ta emot kritik. varför ska man göra det för? de är bara patetiskt och visar hur liten man är som person på den här jorden.

och vadå att man är feg för att man sitter bakom en dataskärm och skriver elaka kommentarer? SKA MAN RINGA ELLER? nej men då är de också fegt för då ringer man ju. MAN KOMMENTERAR VÄL DET MAN TYCKER OCH SEN FÅR MAN VÄL FÖR FAN TA ÅT SIG OM MAN VILL.

säger bara en sak brudenn, FIMPA BLOGGEN OM DU INTE TÅL KRITIK!

nej jag är förbannad! god natt

RSS 2.0