heey ho

En blondin kommer farande i sin sportbil o blir stoppad av en kvinnlig blond polis.
- Kan jag få se körkortet.
Blondinen letar i handväskan och säger stressat: - Hur ser det ut?
- Fyrkantigt och så är det en bild på dig, säger polisen.
Blondinen hittar en fyrkantig spegel och räcker över den. Polisen tittar på den, lämnar tillbaka spegeln o säger:
- Det är OK, du kan åka. Jag visste inte att du var polis!

HEHEH, KUUL VAAH? fast neej men jag har fett jäävla tråkigt så joo, ganska kul :)

JAG HAR INGE  BLOGGA OOOOM, typ bara att jag är så jäävla förbannd! donna e halt men dom rider henne ändå? HUR DUM I HUVET FÅR MAN BLLI? PLUS ATT DE E MIN HÄST OCH DOM BA TAR HENNE OCH RIDER? bajs ner si!! FU säger jag bara. FU!!

hahah, min diss igår asså! jag garvar lite smått åt mig själv vad dum jag är :') hahahhaha! OJOJ!..
och de skulle inte va sista spelningen igår med de blev tydligen de!? jävla fyllon som förstör baah :o

OCH HERRE JÄÄVLAR VAR STARRI E SÖÖÖÖÖT!! OJOJOJ VAD DUKII HAN HAR BLIT :D gulle han. KÖP HAN, jag vill inte skicka tillbaka han till henne :o

har bild på luren men orkar inte koppla in den o hela allt de där så bild blir nån dag :D

NU SKA JAG SE SHE'S THE MAN OCH SOVA..IGEN hehhehe. PUSSSSSSS :D

OCH EN SAK TILL. jag e lycklig!

PLUS

att jag måååste bara säga de här. i onsdags på fiket i burgsvik ..eller aah efter, så stog vi nere på hamnen och de börja PISS REGNA och vi skulle GÅ hem..tog väl typ en halvtimme..lagom kul! plus att jag var FÖRBANNAD redan innan, blev ju inte bättre av de men de va väl ..lagom kul :)

okejokejokej

nu är de så att jag har då inte bloggat på ett tag..hehe, har väl hät lite lagom mycke bara.

stari (sparris) kom i söndas och är..SPECIELL, mycket speciell. men fyyfaan så jävla söt då! ojojoj, typ mörkbrun/svart, något sånt :)
de är tur att han är söt! tog en halvtimme att få in han i stallet i onsdags..KUUL, tog dock BARA en kvart i torsdas. HEHEH TYP. men de e ändå kul lixom :)

OCH FAAN VAD SUR JAG BLEV NU. är inne på kärringens hemsida och ser att han är till salu!? OFTA HON INTE HAR SAGT DE TILL MIG? vilken fitta! -.-''
men aah han har jag iaf.

var på sindarve och red cin idag och så var jag med på lekar med ridlägret jag brukar va på, haha, satan va kul de va! :D -fett skönt med tankarna på annat!

jag tänker väldigt mycke, seriööst jag är typ sjuukt trött i huvet hela tiden..vill bara sova typ, och de e vad jag ska göra nu, sova och sen köra hem folk..

OCH FÖRRESTEN..JAG FICK MIN LUUUUUUUR IGÅR, de går ju knappt o skriva på den :o ..har aldrig tryck så mycke fel som jag gör nu. HAHA.

oc bara för att göra inlägget LIITE roligare så blire en totalt random bild :)


PUSS PÅ DIG VA

hopp

burgsvik igår med fint folk :D! ..de va fint de :D
bara de att cidern var slut :o seriööst, hur fan kan de ta slut? :s och neej, jag tänkte fan inte dricka öl bara för att dricka så jag blev nykter vid typ..halv ett kanske, då va vi vid hamnen och jag frös typ ihjäl! vi skulle gå hem och sofie kom inte med..va hade gårr fan till fiket och hon va önnu vid hamnen. väntade på henne där och hon kom med en cykel men så cyklade hon tillbaka igen?! ööhm, jag blev piss lack och gick hem till felicia, hon kom precis när vi skulle gå in..kom isäng vid typ..halv fyr, fyra? ..haha, felicia började jobba vid åtta i morse ;)
jennifer kom in o väckte mig vid 10, skulle köra henne och sofie till bussen i hemse, var hemme vid elva, la mig och sov till två. HEHHE!

kom ut i stallet..regnar ju satan iaf! cetnear stog och skakade för han frös så mycke, han fick lite mat och sitt vinter täcke på sig så nu klarar han sig i natt :)


fitta vad de regnar och båser ..jag är sjuukt taggad på o riida :o

de va igår morse ringde nån helt random tant till mig :o hon ba: jag har fått tips av din ridlärare att du är bra på att rida!
ööhm, jaa glad blev jag iaf :D de kommer alltså en islänning till mig på lördag morron, HALV ÅTTA! (-.-) han är typ.."speciell", gansla lik ellen (:D) så jag ska träna han kondition och muskler och försöka få han att slapna av när han blir riden. KAN BLI KUL DE HÄR :D !! jag typ längtar till lördag morgon :D! whäää! :D :D


strokkur :))

i morron så ska jag åka med mamma in till stan, FÖRHOPPNINGSVIS hämta min telefon och så ska jag ta MG hem för pappa ska typ..fixa nåt med den. :)

HEJ LÅNGT OCH OINTRESSANT INLÄGG MEN DE BA ÄR SÅ!

PUSS PÅ DIIII!

ojoj

igåår daa. kul som satan jooe :D! blev nååågot förbannad men vad fan. DRAA BA!
ville att felicia skulle stanna längre så hon sov vid mig. kom hem..aii jag vet inte men hon tog iaf halv tio bussen hem i mores och så gick jag uppp och somna om till halv två. HEHE. ut och rida donna, satan mitt huve,  trodde de skulle sprängas, PLUS att de va sjuuuukt varmt! ska till pappa nu o äta sen ut och rida dom andra TVÅ..måste fan rida båda idag! ooooh, kan bli kul. är sjuukt trött BA!

och nästa helg tänkte jag åka men fick reda på att en kommer dit så..GLÖM DE. jag ska va hemma! :)
på onsdag köör vi igen! :D

PUSS PÅ DII.

FAST NEJ!.träffa JOOOEL igår :D tihi, fan vad man blir glad av den människan! :D!!


n

NU KÖÖÖR VI!

hej då

g

så här dagen efter mår jag inte så bra! HEHE. ont i huvet, mår illa, hmm, känns typ som att jag ännu är halvt full :o haha.

igår då: kom dit, satta oss och drack med kexet. haha. asså..jag gjorde ju typ inte ett skit :o, joo jag blev sur, men de gick över. och klättra jag över staketet bara för att se om de gick och de gjorde de, och så skulle jag ut igen, så kom vakten :o haha! fick ett fett hål i mina FAVORIT JEANS! mm, KUL! har ett sår på näsan? :s och sår i handen, och ett fett blåmärke på mitt knä?
MEN SRIÖST!. ETT SÅR PÅ NÄSAN? vad är de om lixom? :o haha. jaajaa, hade kul iaf!

nu ska jag ut och rida..HEHE, KAN bli kul de här. MMM!! blir nog bara lite slapp ridning idag tror jag! HEHEHEHEHEHEHEHEH.

PUSSS/SS

ståååånga

nu håller jag på o bli full, är bara hemma och sminkar mig, plattar håret och byter om, ska snart bort till angelica igen :D OCH SÅ TÄNKTE JAG BARA SÄGA ATT JAG SKA TILL STÅNGA IKVÄLL OCH I MORRON! kuuuuulit! :D PUSS HAAAAAAAAAAAAAAJ/S

hehe

de va ju då så att jag hade fullt med saker i mina händer och skulle bara låsa upp dörren till sadelkammaren..tappar mobilen i golvet och tre knappar slutar funka :o ..SÅÅ, nu har jag sandras 3510. FAN VAD JAG  SAKNAR MIN JUST NU! haha. kommer förhoppningsvis om en vecka :D..eller..tror jag att de är :))

just nu ska jag bli full och byta om, sen burgsvik DIRR. och vem köööööör? JOOO! SPAARVIIS! :D :D :D MIN LILLE SPARV KIRRADE BIFFEN IDAG!! FAN VAD HON E BRAAAA :D!

HAHA, gjorde en skiva till bilen igår med de e fel på den där man sätter skivan i så de funkar inte bland, så satte i skivan och då funkade den inte så jag belv så satans förbannad, bröt sönder skiv helvetet och tog cykeln ist! miljövänligare :) tihi!

I MORRON så ska jag till ståånga och kolla på victor när han  spelaar :) ..vid NIO!! klockan NIO! fatta vad jag offrar för den sorken. offrar en fet sov morron! men de e de väääärt, nästan :)
sen blire sääkert stånga på frdag med. och så fredag kväll OCH lördag kväll! :D (vill inte tänka tillbaka på förra året baraaa*,

OCH EN SAK TILL. min TRAVARE är BÄST! hon hoppade EN METER IGÅR.

haha, fin sits jag har och allt de där också, de är Donna som e de fina! :)

PUSS/SS

JAG KLARADE ATT STÄNGA AV LEVERANSRAPPORTEN!

FAN VAD JAG ÄR DUKTIG! :D :D

JUST NU: piss jävla förbannad!..gute har 20 år HELA sommaren! -.-'' såå..jag dränker mina sorger i sprit och volbeat! haha, nej men jag ba kände för att ta en driiink, tänkt och gjort. driknen snart slut och fan vad volbeat är bra! KÄR :D!

laddade typ alla deras låtar igåår, BILEN NÄÄSTA! :D TIHIHIHIHIHIII!
FICK FULL TANK IGÅR BTW! :D jag har en mycket snäll pappa! ♥
SKA ÄNNU VISA BRAXEN! men jag har inget bra att ta kort med så de dröjer väl typ 2 veckor till innan de!. JUST NU HAR JAG INTE ENS EN KAMERA PÅ LUREN LIXOM :O HEHEHEHHEEHEH! MEN JAG ÄLSKAR DEN ÄNDÅÅÅÅ! :D-.-!

OCH PALLA att erik inte fattade vad "-.-" betydde :o?..han visste inte ens vad purken va!? :o TUR JAG LÄRDE HAN DE! HEHHEHEHEHEHHIHIHIHIHIHIHI, SNEL JAG ÄR!

NU SKA JAG FORTSÄTTA KNARKA VOLBEAT, HOFFMASTREO & SHINEDOWN! TYÅ ÄLSKA! :D

PUSSSS/SSSS

LUREN KOLAPPSA

HEJ MIN MOBIL ÄR PÅ LAGNING. DEN JAG HAR UNDER TIDEN HAR GÅTT SÖNDER SÅ JAG HAR NU MIN GAMLA FINA TELEFON! kan inte göra annat än älska den! HEHEHEHEHEHEHEE
 SEEEEEEEE VAD FIIIIN DEN ÄR! och jag gillar att jag inte fattar mig på den så kan inte stänga av leveransraportten!? :o MEN DE FINNS EN LJUS SIDA I DET HELA..den går iaf att smsa med. FAST KNAPPT DE.

SKULLE PÅ KROGEN IGÅR..FELICIA BANGA!! -.- , IKVÄLL SKA JAG KÖÖÖRA.
PÅ MÅNDAG!..TAGGA GUTE! HOFFMASTREO!.OH FYYYYFAAAAAAAAAAAAN!

GILLAR ATT JAG HAR CAPS PÅ!

PUSS/SSSSSSS

RSS 2.0