-.-

varför är jag så dum i huvet för !?
varförvarförvarför, faaaan.
varför ska man alltid vara efterklok för?
de e de dummaste nån någonsin har kommit på !

,

asså jag förstår inte grejen.
har drömt samma jävla dröm tre nätter i rad nu. i natt slöt den fan värst.satan.

har iaf beställ min studentklänniiiiing :D :D

fick bli denna, tror dock jag beställde i fel storlek ..KUL
palla


.

helt spontant ringer feff och säger 'gör dig iordning, vi är i hemse om en kvart'.
jahaa, och vart ska vi lixom? kan ju bli så lagom kul att gå upp klockan sju i morron och stå på en hopptävling hela dagen ...HEHEHE
längtar som aas till söndag och till onsdag iaf.

haha, konstigt inlägg.

,

hade ridning idag, mår fan inte bra asså. jag bara väntade på att lektionen skulle ta slut. jag pallar inte.
va ute och gick med donna idag också, underbar ♥
och ellen ..hon förstår mig, tyck att jag e dum i huvet om du vill men hon gör det. hon vet så jävla väl. hon är så jävla klok och hon vet hur hon ska göra för att få mig glad. hon är guld värd !

har så jävla ont i magen, strressad som fan.. pallar inteee.

sova ♥


WOOOOW

vad fan hände?
va i garda o red, as kul, fina hästar som skötte sig super.. va fett taggad till att åka hem och fortsätta rida, satte mig på hästen och kände med en gång att det inte skulle gå bra.
blåste som fan gjorde de men jag svettades som en jävla gris, skulle trava och hon bara taktade hela tiden. jag fick en total black out, blev helt svart för ögonen, jag började skrika som ett as, visste inte vad jag gjorde, tårarna började rinna, mitt huve dunkade så trodde fan det skulle sprängas. jag kommer inte ens ihåg halva vägen som jag red, det är totalt ute ur mitt minne. blev anfådd av att trava tre steg, orkade inte hålla emot henne när hon travade så fick lägga volter för att sakta av. väl tillbaka i stallet trodde jag fan att jag skulle svimma, helt svart, orkade knappt sadla av henne, kastade ut henne i hagen och de enda jag ville var att komma hem och lägga mig i sängen.
vad fan är det som händer? jag orkar ingenting längre.
jag vill inte gå upp ur sängen, orkar nästan aldrig rida men tvingar mig själv till de ändå. jag orkar inte umgås med folk, då måste man va trevlig, de jag orkar inte. jag vill inte mer. jag vill sluta skolan. ta nya tag i livet och börja om på nytt.

RSS 2.0