Ridläger!

Nu faan är jag hemma :D!

Typ tråkit så in i helvete men ganska skönt att slippa gå upp vid hav åtta på morron xD :o!
JAG HAR HAFT TVÅ HAPPY MOMOENT! JAG FICK RIDA ALICIA TVÅ GÅNGER! :''D
Och hopptävlingen gick så in satans bra MEN! rev sist hindret -.-''

Och så red jag ELTON ..De va också appy moment :D fast han red jag varje dag men han är sååå gos :D


Elton ♥

Jag kom dock hem i onsdags men pallade inte blogga xD
asså jag har ridit två gånger om dagen i 10 dagar., och vad gör jag när jag kommer hem lixom., joo jag rider två hästar om dagen xD och igår red jag tre! xD

Igår va jag på Fide också :D pumpbolaget som spelade :)! Började sjukt kul., asså verkligen sjukt kul och slöt som vanligt i katastrof typ. :o! Vissa folk är ju heeeeeeelt pantade -.-'' !

Och snart..om ett antal timmar så kommer de en folk hit. höhö! min svenska är bäst lixomm :D!

du kommer få se ett ANTAAAAL bilder till på Elton så du vet lixom ;D

MEN PUSS PÅ DITT KNÄ  :*  ♣ (jag har ont i nacken så orkar inte skriva mer :o har dock en hel massa att skriva*

Ridläger!

Fan va lite jag bloggar :o!

Men nu ska jag på ridläger i 10 dagar! Bloggar när jag kommer hem :)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS PÅ EEEEEEER!

Göteborg!

De va fett värt i göteborg och jag vill tillbaka dit! De är väl allt jag kan säga! ♥

Olle!

Pratar lixom med Olle i luuren!
och nu hällde han typ saft på sig själv :D! Haha, faan va kul!

asså fan vad go han är! xD asså nu menar jag lixom..eller asså, tolka de hur ni vill ;) höhö! ne men han är fan go asså.
han lixom typ ba är bäst! han ba gör mina värdelösa dagar till nånting bra och nåt man ser fram emot.

har fan pratat med han sen typ klockan nio och faan va han är sköön xD asså klockrena kommentarer till typ allt och ba..asså allmänt rolig. heeeeeeeeeelt random är han lixom och jag ba vet inte vad jag ska skriva om han men jag ska skriva ett inlägg om han lixom..inte för att han kommer få läsa de men ändå!
OCH! han är bortskämd! >.< ..,enligt mig iaf :o men jag tycker att han är de lixom och just därför är han lixom de ocsaå varesig han är de eller ine :o :))
OCH! så är han gulle olle :)
OCH! så hade han en snus inne för en timme sen ..,men inte nu längre för han ba ska typ sova den lilla mesen!

PUSS PÅ NOSEN NU SKA JAG SOVA :* ♥


Pallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Palla inte med mig själv.. Hur fan kan man va så jävla dum i huvet!?

OCH EMELIE HOMIE KARLSSON FICK MIG JUST SKIT GLAD! Hon är guld värd <3
ALLA min kompisar är fett myck guld värda och jag älskar dom! PUSS PÅ ER LIXOM :*

Och jag åker till Göteborg i morron så inge bloggande förrän fredag! Och jag fick just 400 kr av min pappa som jag skulle ha med dit tydligen! :D

Men jag ska äta och packa lixom men kanske får tag på en data där så kolla lixom iaf :D

HA EN HELT UNDERBAR VECKA UTAN MIN VÄRDELÖSA BLOGG (xD) PUSS PÅ ER :*


!

KAN NÅN LITEN JÄVEL FÖRKLARA FÖR MIG HUR MAN FÅR IN  YOUTUBE KLIPP PÅ BLOGGEN.!?!?!?!?!?!?!!!!!


Typ den bästa låten nånsiiiiiiiin!
http://www.youtube.com/watch?v=3Eugvr4n1To


Fan vad jag suger på blogg!

Haha, inte för att jag trodde jag skulle va bra på de men trodde faktist ett inlägg om dagen iaf, men NEHE :o xD

Har väl lixom hänt massa men de är inget som är intressant att läsa om xD
Jag och mimmi red till alva, fick en satans massa jävla bett och skit men jag överlevde, och ellen va über duktig och bockade bara 5 ggr typ :D!


Jag och ellen. Igga mig lixom men hon är söt ♥


Mimmi och Nimra ♣

Hoppade med Donna för första gången igår, tror aldrig hon hoppat förrut och hon hoppade fan 50 :o :D notera att hon är travare lixom :o xD :D:D!!!!

Bråkade med Olle typ hela dagen igår xD typ fett kul! xD

Moppe fittan (mobbat med moppe jag vet) funkar inte så de blev inge stång idag :o skulle ju kolla på GUTARNAS OLYMPIAD (xDxD) men neeeeeheeeeej..och så dampade mamma loss. och så gick jag upp och sov i typ fyra timmar xD!

Min "kära" syster va hemme för första gången på typ två månader och vad gör hon..jo hon använder min data, kollar på mina bilder och lägger upp blder på mig från 2006 fatta att jag dampade loss och så börja HON gråta (xD) och så drog hon in till stan igen xD! HAHA!

Ikväll blire fest i stånga och i morron med, :D så kommer säääker inte uppdatera för att jag lixom kommer va i stånga hela dagen i morron och ba glo och få SLOBRÄNNA och så kommer jag inte ha tid och lalala!

MEN IAF! PUSS PÅ DIG :*

Rid tur!

Nu är de så att jag red med Mimmi Westberg idag! Jag red Donna. Fan vad kul de va och vi ba red nån helt random väg så vi visste inte vart vi var och så kom vi till nån jävla gård men grisar och fett sööööta kor och traktorer -Valtra dock men de duger va fan ;D! bara de är traktor så ;D:D:D!!
aja skit samma. Vi kom ut nån stans som vi inte visste vart de va och så be stannade vi en bli och jag frågade vart vi va, aii men vi va nästan i stånga..typ långt åt fan iväg xD fett kuul. Så vi red dig och saaaatan vad jag har ont i röööven nu då :o xD! vi red i typ två och en halv timme och MINST 14 km! Svetten RANN om hästarna och vi typ ba hade skiit kul xD ! på onsdag så ska vi rida till alva och hoppa med pållarna ;D eller torsdag..får se lixom :):D


Suddig men söt ♥ Ellen

GANSKA TRÅKIG INFO MEN DE VA KUL! PUSSSSSSSS PÅ ER :*

Det bara är så!

Nu är de så här att jag har extremt ont i magen! Asså verkligen extremt! kan inte göra nåt för då gör de bara ondare och jag ska ut och rida :o! ...med mimmi! Får vi väl se xD men jag ska rida i vilket fall som!

Och så råkar de vara så att jag vill ha ett par ridstölar som kostar fucking 2598 kr inte värt de men dom är sjuukt snygga!

Trenton stövlar. Så satans snygga! Typ kär i dom mörk blå!

Och så är de som så att de är alldeles för varmt för att vara ute idag så vad gör jag..!? Jo jag fettar mig vid datan >.< ..inte okej här va!

Och så är de som va..att i fredags va jag på vadstuck som va hur kul som helst! Och så i lördags så var jag på fide puben. Jag hade extremt kul men shiieet vad rörigt de va :o nån grät, nån skulle ta livet av sig, nån skulle si och nån skulle så..helt fuckad kväll men shiieet va kul jag hade xD jag typ sprang runt där jag hade skit kul för mig själv xD :D

Och så är de en sak till! Jag vet ännu inte hur man får in youtube klipp här (jag har inte ens kollat xD* men den här låten är en som jag rekomenderar! Sjuuuukt braa! lyssna på den!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=pV7aM32Jur8

OCH JAG VILL SOLA MEN PALLAR INNTE GÅ UTANFÖR DÖRREN >.< !

Men puss på er som tycker stövlarna är snygga! :*:* ni andra har dålig smak (;

Vadstuck!

VADSTUCK VA VÄRT SOM IN I HELVETE OCH SÅ JÄVLA KUL! Bara de att jag ville spy nästan hela tiden >.<

Men jag tycker fan synd om dim små jävlarna där ute som inte va där..de va seriöst så jävla kul! :D


Har ju inte vart världns piggaste idag, sov en stund nyss och sen vid nio bär de av mot Fide :D! Somnade för övrigt vid halv fem i natt/morse  :o haha! Men de ska bli en lyckade kväll har jag bestämt iaf. :) Ska ju lixom dit med Sparv'N :DDD

OCH FITT VAD VARMT DE VA IDAG! GICK I I POOLEN MED BENEN, ÄKTA SKÖÖÖÖÖÖNT! HÖLL JU PÅ O TYP GÅ ÅT PGA VÄRME SATAN >.<! Men de är bra då är dde varmt ikväll ;D :))

DUSCHE (måste alltid borkstavera det i huvet när jag skriver de annars vet jag inte hur de stavas :o) SKA JAG TA O GÖRA NU! och nu ringer mammas väckarklocka som hon tydligen lämnade igång när hon åkte iväg, men orkar inte gå ner och stänga av den xD!

PUSS PÅ ER :*

-.-'

Nu är de så här att jag är lixom sjuk ! Jag är typ aldrig sjuk och nu har jag vart de TVÅ GGR på typ TVÅ MÅNADER :o de är seriöst kris i mitt liv! Jag hatar att va sjuk. Svettas som en gris och går till toan och tillbaka och är helt anfådd efter de! Fyfan för de här asså. Och plus att de är sjukt varmt ute och så är jag sjukt varm så jag blir ju ännu varmare. Aii fyfaan asså!

Naj men nu fan ska vi inte gnälla lixom! Pratar med min sjuuuuuka syster i luren xD fan vad hon är blåst asså! Hon och Björn är ju fan lika sjuka så dom passar något bra ihop om man säger så xD äkta roliga xD!!

OCH JAG VILL LIXOM RIDA MEN NEJNEJ! HAR LEGAT I SÄNGEN I TYP TVÅ DYGN NU >_<
och nu ska jag tillbaka dit. orkar inte sitta upp längre för allt bara snurrar :o känns som att jag är full xD och på tal om full så dödar jag nån om jag inte är frisk i morron för jag SKA på vadstuck! Varesig jag har feber eller inte! Jag ska dit!

Puss på dig och hoppas du är frisk lixom :)) :*

RSS 2.0