ojoj

sitter och as gråter till en låt jävel men kan fan inte sluta lyssna på den heller nej.

fattar ännu inte hur man får in klipp här på den häs satans blogg.se -.-!
men aah;
http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&feature=player_embedded

massa jävla tankar om han så klart.

OCH FAAAAN VAD VARMT DE ÄR UTE :o..
ska ut typ nu och rida ellen, sen ska jag till felleman och så ska vi feeeesta faaan ikväll :D!
krogen på fredag och måndag med henne :D TAGGAA!!!!

och förresten..skäntade i ett inlägg förut. tar tillbaka de :)!

NU SAK JAG GRÅTA LITE TILL SEN SKA JAG UT OCH RIDA!

och förresten..köpte ett par brax igår..pappa sponsade mig, hehe. SÅ JÄÄVLA SNYGGA!
tar kort nån dag/ikväll. MAN DÖR JU :) ..

PUSS/S

tihihihi

hej jag ör full.
jag Lysnar på musik..men jag är ännu sur på aron. tiihiihih.
börjar bli trött. men soove? naje, de e för mesar :) jag är ju full fan ju. OCH NU HÖLL JAG PÅ ATT SPILLA UT MIN JELZIN..INTEEE OKEJ !!
JO HEJ, JAG PRATADE MED AAARON NYSS, tihi, och ännu. lite grann.
PUSS/S

OKEEEEEEEJ.

MIDSOMMAR..ganska kul, kunde vart roligare men den va ändå KUL :D

IGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR..GÖRA OM NÄSTE HELG! gute med felicia och folk, FITTA VAD KUL!. tappade min mobil i golvet så fick inte igång den..PANIK..satta mitt sim i felicias lur och ringde. DONKEN, mötte syster, åt. gusti försvann osv, "sov" (på den KORTA sidan på soffan, så kunde inte sova -.-) vid syster och så blev gusti sur..tål ju inte ett skit! hehe.

NUUUUUUUUUU..sliiiirig och ska bli full. sur..fast ne, de kan jag inte va, inte på aron, men jag är "sur" på aron..felicia bore komma. nu ska jag kolla häst saker jag ska beställla :)) OCH SÅ TAGGA KROGEN NÄSTA HELG MED FELLE MEN DÅÅ RA. allt va ju gratis där inne ;) hehe typ !

PUSSSSSSSSSSSS/S


JUSTE!

har inte berättat om boda borg.. orkar inte göra de nu. får göra den, NÅN GÅNG. jag skaaaa :)

stan med min mor idag. KÖPTE FEEEETA SNYGGA SKOR. dom e lixom AS rosa. inte lixom rosa utan JÄTTE ROSA. SÅ JÄÄVLA SNYGGA! TIHI :D

AAI. ICA DIRR :)

PUSS/S

allt

alldeles nyss sslog det mig..jag har fan ALLT jag behöver för att vara glad och må bra. så varför gör jag det inte?.DET ÄR BÄTTRE. det går sakta framåt och den enda stunden som jag mår riktigt bra är när jag är med g.... blir så fucking glad av människan så de är inte sant. en ÄKTA glädjespridare. tihi.

fick full tank och 500 kr av MIN PAPPA :D♥

fick hjälpa mamma att bära av ved..mindre kul men aah -.- ..

fixade till ridhagen idag, tvättade alla benskydd, tubarna, gummisnodd, smörjade fem trens, thideman och martingal. (smörjde förbygel och en sadel igår. VIKTIGT!) bara tre sadlar kvar som ska fixas i morron och städa sadelkammaren :) SEN kan jag rida! TIHI. upp tidigt i morron med andra ord :)!

på torsdag kommer mina öron DÖ!.seriöst. ska vara i kräklingbo vid nio på morronen och hämta victor o hans kompisar o köra dom till HAVDHEM. det är ju ingen liten bit precis :o..kommer vara döv efter CA 10 minuter..hehe! KAN blli kul :))

jag ska nog beställa hem en förbygel tror jag :) och kanske ett hackamore. får se hur jag känner den dagen lixom. haha :)

HAR IAF BESTÄMT MIG FÖR ATT ÅKA TILL GÖTEBORG! MÅÅÅÅSTE DIT! massa dåliga saker kommer komma upp men åndååååå. världens bästa ställe! jag SKA dit :)

götet - 09

ÅÅÅÅÅH, DANINO ÅKTE IGÅR :( ..han kommer FÖRHOPPNINGSVIS tillbaka snaaaart :D SÅ JÄÄÄVLA SÖJT!


OCH EN SAKN TILL..:


FILM DIRR. PUSS/S

ÅNGEST!

min telefon har lagt av helt nu, jävla fitta,, skickar den på lagning på onsdag!..MEN GREJEN ÄR DEN jag bytte telefon och när jag satte igång den så skickades ett sms..TILL OLLE!!!.....FITTA VILKEN ÅNGEST JAG HAR! satan! han tror ju typ SÄKERT att jag "skickade fel" för att få kontakt med han..så FAN HELLER! jag vill inte de. har insett nu hur taskig han va!
läste igenom smsen jag hade fått av han då när vi va tsm som låg i den här telefonen, massa extremt söta saker och de enda jag vill är att ta bort dom! haha. jag garvade ju bara. jag kan inte säga att jag ångrar att jag va tsm med han för det gör jag verkligen inte MEN..nej finns inget men.
det kommer dagar då jag saknar han SOM FAN, och om jag då skriver av mig här i bloggen så går det över. helt seriöst! .,jag har inte saknat han ett skit sen jag skrev förra inlägget om han. SÅ JÄVLA SKÖNT :D!

tihi, och sen har ju gusit gjort det bättre! haha. sööööjt!

NU SKA JAG FIXA MIIIIG FÖR GUSTI OCH KOMPANI KOMMER SNART TYPS :)
PUSS/S


I wish that I could hate you now

so you can see what I feel down deep inside.
(engelska, inte min grej men palla bry sig?)

SERIÖST. fan vad det är skönt att gråta! och att blogga. bara att skriva. varför skulle någon bry sig för? jag har några saker att säga bara. men vågar inte säga dom. skriver dom ist. mycket lättare.

VARJE dag vill jag skriva till dig och höra hur du mår. VRAJE dag vill jag skriva 'jag älskar dig'. VARJE dag tänker jag på allt som var och hur mycket jag saknar det. varje dag bara går och allt jag vill är att det ska vara som DÅ.
jag tänker hela tiden på det som var och allt som va bra. jag går hela dagarna och väntar på att du ska skriva. jag trodde inte det skulle bli så jävla jobbigt med tanke på hur det var i slutet..men jag kom på nu att det är just därför det är så här jobbigt. en vecka innan du sa hej då sa du 'jag tycker det är värt en andra chans'. jag fick ingen.
allt jag vill om dagarna är att gråta men jag förtränger det. jag har lovat mig själv att aldrig gråta över en kille för jag vet hur jävla slut i huvet dom är. SÅG VI JU HUR DE GICK. det blir ju inte bättre för att jag går här och väntar så varför inte hitta på roliga saker? joo men precis, det är kul. jag har SKIT KUL på helgerna. jag ångrar inte någon av dom men varför blir det alltid som det blir för?

allt jag vill är att glömma och sluta drömma. JAG VET ATT DET ALDRIG KOMMER HÄNDA SÅ VARFÖR ENS TÄNKA TANKEN?
jag förstår inte. allt jag vill just nu är att lägga mig i sängen och sova men jag vett att det kommer bara bli värre. jag tänker bara mer då. då kommer jag bara gråta mer. jag orkar inte. jag vill inte. de kommer bara bli värre nu också för allt jag gör så tänker jag typ ba 'för ett år sen skrev jag med han'. jag mååste ge mig.
ska ringa kurt och se om han är vaken så han kan muntra upp mig.

grattis till dig om du läser detta, fan för mig om du gör det. kommer ångra mig om jag får veta att du gjort det..men aah, då vet du iaf. och vad som än händer så kommer du alltid att vara speciell!



god natt

emo blogg

okeej, igår. åkte till halla. vad faaaaaan! seriöst. så jävla kul men typ världens konsitgase kväll :s ..
deep talk med boris om typ allt och inget, fett kul!
gusti däcka innan ..11 ? aah typ då nån gång.
jag somna på bordet vid ..1? haha.
DE ROLIGASTE VA JU IAF ATT TONIE SKULLE IN OCH HÄMTA EN GREJ MEN KOM INTE TILLBAKA .HAHAHA! jävla konstig asså!

och det bästa va ju iaf att boris fattade precis vad jag pratade om! så jävla skönt, PLUS att han gjorde mig fett glad också. TIHI :)

RIDA MED LILLEN DIRR, som för övrigt har gjort typ värdens bästa låt som jag knarkar sönder just nu! PUSS


f

fan vilken äcklig jävla skit dag :(!
JAG HATAR DEN! inget att minnas.
visste att han va på studenten men tänkete inte på de så mycke, sen skicka sparvis att hon såg han. fatta panik jag fick, JAG VILL SÅ GÄRNA SE HEN MEN ÄNDÅ INTE. så hela dagen gick åt att kolla efter han bara, så att kag inte fick se han typ. och sen träffa jag min syster. känner mig ssjukt taskig, fan vad jag hatade det men fan vad jag är ledsen på henne asså. sen bråkade jag med mamma hela kvällen och som lite extra krydda på moset så kommer inte gusti och kompani hit.. fan vilken äkta sug dag. vill inte va så här ledsen länger, vill inte tänka på de längre.. svårt att låta bli :(

?

joo hu ja. söndags kväll då. klockan hakv tolv fick vi för oss att vi skulle bada, åkte till nisseviken men gusti banga, så då gjorde jag med de. åkte till alva för gusti visst typ nåt läskigt öde hus där så vi åkte dit. gustav och ekrik gick in i huset, som för övrigt va typ en stuga, och vad ligger det där inne? joo en anka invirad i en filt på sängen! vad fan är de lixom!? :o
aja, åkte hem. vid ett åkte vi till djävulshuset i roma? de va nåt sånt. skit äckligt.
körde hem oss. somna dirr.

IDAG DÅÅ. joo vi skulle ha livräddning i skolan annars IG i gympa (har nu alltså G, vet inte hur det gick till med tanke på att jag har vart med på ca 3 lektioner på hela terminen, inte gjort arbetet vi skulle och har IG på provet vi gjorde.hmm) medans vi hade lavräddning, som för övrigt låg på våran sovmorron! så kom jag på att jag måste fan simma oftare..bra kondis man har lixom. hrmm! höll på att drunkna på riktigt fan ju.

NU SKA JAG UT OCH RIDA MED LISA, och sen ut och rida med lillen :) PUSS PÅDDI

.

va på alen idag då, ingen höjdare. varmt och jävligt. är fan fett o taggad till att gå på balen :o ..vill man de? joo de vill man men asså, nja ändå lixom.
jaja. orkade inte ridag idag heller, lisa red ellen. hon kom hem igår, har inte träffat henne på ett år. seriöst, ett år! fett kul o träffa henne igen :D! så ska rida med henne i morron :) ..SKA!

första gången jag sitter på donna!


haha, se vad söta om är lixom! ♥

NEJ MEN NU SKA JAG BÖRJA DRICKA. dom kommer väl snart.? ska ringa sparvis iaf :)

OCH BTW! ARVID ÄR SLUT I HUVET! HAHA!

hej då da

kör ikväll me

NU KÖR VI..bokstavligt talat! ska köra och hämta gusti och kompani, och SEN kör vi, då jävlar ska de supas :D håller på o fixar mig nu, vetti fan vad jag ska ha på mig, men de får bli nästa probelm.. ehhm, jaa.

vare idag jag skrev att jag skulle rida alla hästar? aja, gjorde inte de iaf. red inte nån. så jäävla varmt, skulle isf ut nu och rida typ men fan heller, de har jag inte tid med :)

nu fick jag pip i örat med, (vad fan de nu heter*

asså jag försåt inte. allt bara snurrar, hela dagen. :o de nåt fel i mitt huve helt enkelt :)

NEJ NU SKA JAG PLATTA MITT HÅR OCH SMINKA MIG KLART. och så ska jag ringa till sparvis mee :)

och nästa helg är redan bokad, ska va med evelina den fina :)

PUSS PÅDDI.

göteborg - 09. fina grejer de


OKEEJ?

VEM har vart inne på min blogg 22 gånger igår..? NEJ, IDAG fan :o haha

igår då raa. sög inte faktist, va ganska trevligt :) ikväll då ra..suupe :)
NU då ra, rida tre hästar..har jag TÄNKT gjort flera dagar men de har bara blit två, -HEJ LAT!
är typ helt snurrig i hhuvet :o ..har sett tre big brother avsnitt idag som jag har missat, och så finalen i morron. MARTIN, den lille satan ska fan vinna :D

LISA HAR KOMMIT HEM IGEN :D ska bli fett kul o se henne igen, fan ett år sen hon åkte nästan, SÅ SKA RIDA MED HENNE PÅ MÅNDAG! :D tihii, fan vad kul! :D

och just precis NYSS höll  jag på att slå ut min saft som står på golvet, hur dum man nu kan va och ställa den där men aa, de är ju jag, HALLÅÅÅÅÅÅ!

tihi. känner att min blogg är ganska tråkig. inga bilder och bara massa text. mer bilder? okeej då, ska fixat :)

FAN VAD SKÖNT DE ÄR MED SOMMAR!

och så börjar bli BRUUUN, fett nice!

PUSS/S

(:

orkade fan bara sola en timme dag, SATAN vad varmt de är :o ..och jag ska rida tre hästar..? mm, KUL.
ska ut och rida ellen nu, sen sindarve och rida GIBSON ♥ sen hem och ridadonna när lisa kör. cetnear får vänta tills i morron för de är så varmt så vill fan inte rida han på dagen och ikväll har jag inte tid, ska till jessica som fylle år, ska dock va nykter för ska köra (ganska ovanligt), men de tar jag igen.. suoa lördag och söndag!. på lördag kommer typ gusti (och kompani?) hit och håller mig sällskap, OCH SÅ SPARVIS :D ♥

NU SKA JAG RIDA ELLEN! hej hopp :)

.

inget blir som planerat. red inte blomma, re melitta. red inte mina tre, red bara en. drack inte ikävll, va ute och cyklade.
JAG KLAGAR INTE för trevligt hade jag! :)

i morron då..sugit! den börjar bra, rida två. garda och  rida gibson, hem rida donna medans lisa kör. ÄTA. fest, förmodligen köra mamma till nån också. fan vad jag inte är taggad till morron kväll -.-

OCH FAAN VAD TRÖTT JAG ÄR. och SATAN vad blogg.se krånglar nu då -.-

GOD NATT FOLKET

gaah

var vid estniska barnhemmet igår.

dog en smula, va så jävla rädd. och så lyckade jag dra med mid gusti, erik och tonie också så de va liite bättre. åkte då lixom med två bilar, va där typ VID TOLV..
men fan vad kul de va :D
OCH SEN. så åkte vi till martebo och gissa VAAAD!? joo precis, vi såg de. FETT JÄVLA COOLT! seröst. jag va så jävla rädd så erik fick köra. haha!
kom hem vid fyra i natt och vakna vid elva, gick ut och la mig i solen, somnade en timme, vände på mig, låg där en timme. =jag har fått färg! tihi, DE E SNAAART SOMMAR :D
gusti somnade mot rutan så de är vax på typ hela rutan. :o -.-' vilken liten jävel! erik ringde mig när jag hade släppt av han för att hålla mig sällskap. tihi, gulli :) tur de, hade fan somnat annars!

NU SKA JAG TILL GARDA OCH SÄTTA IGÅNG HÄSTAR. blomma står först på listan. haha, blomma lixom, min favorit som barn! SÅÅ SÖT :D och sen ska jag rida mina tre och SEN ska jag och angelica ha skojjsigt (=dricka ikväll)

och så tror jag att jag såg den jäveln igår. mina ben bara skakade och kunde typ inte prata, bara darrade på rösten och va helt borta i huvet. det va som att få en käftsmäll

nej hu. PUSS

RSS 2.0