Skolan!

Woow,.nu har lixom skolan börjat..happy face på den! inte direkt!., fast ganska kul ändå.,iaf nu innan plugget har börjat ;D haha! typ aaas kul!.,va ska typ va två och två i klassen som tar hand om tre stycken i ettan och så ba fick jag va med en i ettan som HATAR mig xD haha! de va fan aas kul xD!

och igår asså..en helvetes  jävla dag xD! började med att jag missade bussen, den när jag skulle platta håret blev de inte platt..hur jävla mycke jag än plattade så blev de fan inte platt :o! och så skulle jag sminka mig, HEELT FAIALT! satt på bussen och typ as glad för att de inte regnade..går av bussen i stan.,går i typ 1 minut..börjar piss regna! och sen resten gick också åt helvete.! fasr jag ba va skiit glad xD  :o
och sen så kom gulle olle hem till mig och sov vid mig :D ! puss på han lixom :* den människan asså.,går fan inte att beskriva !♣♥

OCH SÅ KAN JAG BARA UPPLYSA DIG OM ATT JAG HATAR REGN! :) puss på högra handen :)♥

Fårö!

Sitter lixom på fårö., vad händer? inte ett skiiiiiit :D jag ba geekar data och gulle olle klipper gräset typs xD! de är nästan kul fan!

aii pallaaaaaaaa äpplen med blogg! skriver när jag skriver., inte en dag tidigare :) PUSS! ♥

Kubb vm !

Nu är de så här att de har vart kubb vm :D Jag och angelica cyklade dit på en tandemcyckel.! blå och ful som fan men de va sjukt kul :D vi cyklade med andra ord en och en halv mil igår ich fan vad jag känner mig som en hurt bulle :D ;D!

satt lixom där och sthhhheeekte och ba försökte va cool hela dagen..lyckades dock inte :o xD fick vääärldens solbränna! smärta! fast de gör inte sååå ont :D de är niiiice! fatta bruuuun jag kommer blii :D:D! niiiizzzccchhh! ;D xD TRÄFFADE MITT MONGO SOM JAG INTE FÅTT TRÄFFA PÅ LÄÄÄÄNGHE! FÖÖÖÖR LÄÄÄÄNGE! :O typ..happy moment ;D :D!

va där idag med..inge vidare väder så jag dror hem ;D! ..jag och min bränna ;D!

NU JÄVLA BLIRE FESTA OCH TRÄFFA OLLE! ännu mer happy moment! :* ♥

OCH MIMMI SA ATT JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE HÄST! kan inte göra annat än hålla med!

PUSS PÅ ER MINA TROGNA LÄSARE! ♥

Ingen mobil

Jag kommer inte ha nån mobil på en vecka! Fatta kriset i mitt liv! INGEN MOBIL PÅ EN VECKA.

Och alt kan typ piss på sig,. De enda som är bra just nu är väl att jag kolle f träffa olle ikväll !

PALLA BLOGGA ! JAG SKA TILL KUBB VM DIRR! ♥ ♣
Saknar min homie ♥

RSS 2.0